خواص خرما
تعجب است که با این همه پیشرفتهای علمی وطبی هنوز نتوانسته اند سرطان را علاج ویا از آن جلوگیری کنند ویا اینکه بفهمند ازچه حاصل میشود.میگویند عراق ومناطقی که نخلستان دارند مبتلایان به سرطان خیلی کم ونادر هستند یکی از اطبا مدعی بود که دارویی کشف کرده که میتواند سرطان را درمان کند وگفته است که آن را از قانون ابن سینا برگرفته وعمده اجزای آن شیره ی خرماست(محمد حسین رخشاد/درمحضر بهجت/ص 150)
این میوه سرشار از فیبر طبیعی است و روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم به وفور در آن یافت میشود. به علاوه خرما سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف است. به طوری که گفته شده وجود خرما در یک رژیم غذایی سالم و متعادل اجتنابناپذیر است
خرما در درمان یبوست، اختلالات رودهای، مشکلات قلبی، ضعف جنسی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار میآید. به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج میبرند مفید اعلام شده است. برای این که هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس دهید. صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.
مواد موجود در خرما، برای درمان هرگونه اختلال رودهای مفید است و مصرف مداوم آن، رشد باکتریهای مفید در روده را افزایش میدهد.